UŽ MUS, UŽ TAUTĄ, KURIAI ATSIBODO NETEISYBĖ !!!!!


Parašų: 15


  • Autorius: R. Zandavienė
  • Adresuota: Lietuvos Respublikos Seimas
  • Kategorija: Kita

Laisvė - tai kūrybos pradas, tai ieškojimas. Pravėrimas akių ir pakėlimas galvos.
Ar mes šiandiena jaučiamės laisvi ir niekieno nevaržomi? Ne. Kokia Lietuva šiandien? Ar mes jaučiame, kad gyvename demokaratinėje valstybėje, kurioje pagal konstitucijos 28 straipsnį "Įgyvendindamas savo teises ir naudodamasis savo laisvėmis, žmogus privalo laikytis Lietuvos Respublikos Konstitucijos ir įstatymų, nevaržyti kitų žmonių teisių ir laisvių"? Ne. Ar mes jaučiame draudimus ir suvaržymus? Taip. Ar mes jaučiamės saugūs? Ne. Žmogus nesijaučia saugus, kai nepasitiki valstybe ir valstybės vadovų sprendimais. Ar Lietuvoje vyksta korupcija? Taip.
Mes, tautiečiai, žemiau pasirašę norime, kad Lietuvoje būtų vykdoma skaidri politika, be melo, be korupcijos, kad išrinktieji valdžios organai nežiūrėtų kurdami įstatymus sau naudos, kad ieškotų priežasčių kodėl žmonės išvyksta iš Lietuvos, kad suteiktų sąlygas paprastiems žmonėms dirbti, kurti ir gyventi Lietuvoje.
Mes nenorime jausti draudimų, mes norime turėti pasirinkimo laisvę, nes Lietuva demokratiška, o ne diktatoriška valstybė! Mes norime, gyventi saugiai, todėl Lietuvos valdžia turi priimti reikalingus sprendimus ir įstatymus tų žmonių atžvilgiu, kurie dirba, moka mokesčius ir žiūri, kad būtų gera ir gražu Lietuvoje gyventi, o ne kalinių, kurie žudo, vagia, atžvilgiu.

MUMS ATSIBODO NETEISYBĖ !!!!!