Baltijos prospekto greičio slopinimo kalniukai Klaipėdoje.


Parašų: 3


  • Autorius: Vairuotojas
  • Adresuota: Klaipėdos keliai, Lietuvos Respublikos seimas
  • Kategorija: Valdžia ir politika

Nesenai Klaipėdoje išasfaltavo naujai baltijos prospekta. (Atkarpa nuo Banginio žiedo iki baltijos žiedo). Situacija su greičio slopinimo kalniukais yra tikrai tragiška. Vairuotojai pastoviai skundžiasi,kad yra gadinami ju automobiliai pravažiuojant kalnelius.. Ar buvo atsižvelgta,kad net ir gamykliškai išėję automobiliai nėra pakankamai aukšti,kad įveiktu tokio tipo kalneliu kaip baltijos prospekte. Kaip viename straipsnyje buvo minėta Kaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktoriaus Liudviko Dūdos teigimu,kad Kai važiuoji greitai, automobilio apačia prisispaudžia. Kai lėtai – ne. Ne visi turi aukštas mašinas,kad važiuojant tau nenubrauktu dugno.. Pasikartosiu - Yra didelis procentas lengvuju automobiliu,kurie TIKRAI skaudžiai pravažiuoja juos net labai minimaliu greičiu. Baltijos prospekte pėsčiųjų srautai itin maži, ten tiesiog reikia šviesoforo su mygtuku arba tiesiog per naujo perdaryti kalnelius,nes kitaip padidės žmoniu skaičius,kurie kreipsis į draudima dėl automobilio apgadinimo vien dėl šiu,bukai padarytu greičio slopinimo kalneliu.
Todėl manau,kad šiam dalykui pritartu labai didelis Klaipėdiečiu,bei kitu miestu ir miesteliu vairuotojai,kurie pro ten nuolatos važinėja.
Siūlyčiau šį reikala pertvarkyti,kad išsisprestu ši nemaloni situacija,nes kitaip GARANTUOJU,kad tikrai dar daug žmoniu rašys skundus dėl būtent šios atkarpos.