Dėl co2 taršos aplinkai.


Parašų: 102
Paramos: < 20 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.

  • Autorius: Juozas Joniškis
  • Adresuota: Seimui
  • Parašai renkami iki: 2024-07-25
  • Kategorija: Kita

Prisidėkite prie šios peticijos:

Pasirašyti Pasidalinti Paremti

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos, skiriant 100% paramos šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas ir kt.). Nepasiekus šios ribos, parama bus skirta bendrai VŠĮ Peticijos veiklai.

Reikalauju mokslu grįsto paaiškinimo dėl co2 kenksmingumo gamtai.Savo argumentus išdėstau žemiau ir reikalauju atsakymo į juos,arba paneigimo su paaiškinimu.Manau,kad co2 dujos yra visiškai draugiškos gamtai ir nekelia pavojaus,o tik padeda augalams ir gyvūnams gyventi.Co2 yra dujos sunkesnės už orą 1,5 karto,todėl jos nekyla į aukštesnius atmosferos sluoksnius ir nesukelia jokio šiltnamio efekto.Co2 molinė masė yra 44,01gr/mol,o oro molinė masė yra 29,01gr,todėl ir negalimas šių dujų buvimas aukštesniuose atmosferos sluoksniuose,o mokesčiai už teršimą gamtos yra imami ir jau paimti neteisėtai ir nepagrįstai.Atmosferos sudėtyje išvis tėra 0,025proc.šių dujų.Jų kiekis svyruoja.Jos leidžiasi į žemiausias vietas ir tirpsta vandenynuose,ežeruose,balose,pelkėse,geriasi į dirvą ir toliau kartu su vandeniu jas paima augalai ir naudoja ląstelienos gamybai.Žmonės geria gazuotus gėrimus su co2 ir tai nėra laikoma kenksminga.Tiek apie co2.Toliau eisiu prie aktualia tema tapusia galvijų auginimo kenksmingumo temos ir iš karto trumpai paneigsiu metano galimai sukeliamą šiltnamio efektą.Metano šiluminio laidumo koeficientas yra didesnis už oro,todėl jis būdamas laidesnis temperatūrai negali blokuoti šilumos atidavimo aukštesniems atmosferos sluoksniams ir negali sukelti šiltnamio efekto.Metano šil. laid koeficientas yra0,030,o oro 0,024.Tiek apie galvijų naikinimo pavojų ir metano kenksmingumo mitą.Dar noriu žinoti kodėl nafta būdama žemėje gamtos neteršia,o kai išlaša keli lašai jos sudėtinės dalies atgal į žemę,tai jau yra labai blogai,bet nekreipiamas dėmesys į naftos siurbėjų gamybinius nutekėjimus,kurie skaičiuojami tūkstančiais tonų.

Pasirašyti peticiją

Kiekvienas šiai peticijai paaukotas 1 EUR leidžia mums pasiekti apie 500 žmonių su peticijos žinute ir surinkti daugiau parašų. Paramą administruoja ne pelno siekianti organizacija VŠĮ "Peticijos". 100% paramos yra skiriama šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas).


      Jokios kitos informacijos nesiųsime
# Vardas Komentaras
1 Dženė (Biržai)
2024-05-01 / 09:41
Sutinku, kad CO2 yra nekenksmingas gamtai. Žmonės ir transporto priemonės gamtos kaitai Įtakos neturi.
2 Rolandas
2024-04-30 / 01:43
CO2 ir žalia energetika - totali aogavystė ir dideli pinigai.
3 Tomas (Kupiškis)
2024-04-29 / 11:37
Pritariu,stop pinigų lupikavimui,kaip ir su savo tom pensijų pakopom
4 VITALII
2024-04-29 / 10:49
Хотелось бы тоже больше доказательств. А не голословных заявлений
5 Jolanta
2024-04-29 / 09:29
Tikra tiesa pažiūrėkite kiek viskas užteršta o kaltos masonos