Atimti žmogaus teises seksualiniams išnaudotojams ir gražinti mirties bausmę.


Parašų: 8


  • Autorius: Mantas Galvelis
  • Adresuota: Lietuvos Respublikos Prezidentei Lietuvos Respublikos Seimui Lietuvos Respublikos Seimo frakcijom Lietuvos Respublikos Seimo nariams
  • Kategorija: Žmogaus teisės

Seksualinių prievartautojų gretos Lietuvoje nemažėja. Kiekviena savaitę matome žiniose vis daugiau naujienų apie prievartautojų išnaudojamas moteris ir kas yra dar skaudžiau, vaikus net nuo 2 iki 11 metų mergaites. Tokie nusikaltėliai yra uždaromi į kalėjimus tačiau to nepakanka. Paleisti į laisvę tokie nusikaltėliai vėl imasi savo nedovanotinų darbelių, skriausdami vis daugiau moterų ir vaikų. Todėl siekdamas apsaugoti ateinančias kartas, prašau:

Lietuvos Respublikos Prezidentės,
Lietuvos Respublikos Seimo,
Lietuvos Respublikos Seimo frakcijų,
Lietuvos Respublikos Seimo narių,
ir Lietuvos Respublikos gerųjų žmonių.

Gražinti į Lietuvą teisingumą - atimti seksualinių prievartautojų žmogaus teises, kaip jie atėmė iš moterų teisę pasirinkti savo partnerį, o iš vaikų - laimingą vaikystę. Kitaip mes šios problemos neatsikratysime jeigu neišnaikinsime jų kaip vėžio, lėtai žudančio mūsų visuomenės.

Pagalvokit apie savo dukreles, krikšto dukras, dukterėčias, anūkus, seseris, mamas, žmonas ir kitas jums brangias moteris, nes negalime žinoti kada viena iš jų taps kita prievartautojų auka.