Dėl pėsčiųjų ir automobilių tunelio, jungiančio Valkininkų, Palionių ir Zuikių gatves įtraukimo į Vilniaus miesto teritorijos bendrąjį planą


Parašų: 14


  • Autorius: Arimantas Račkauskas
  • Adresuota: Vilniaus miesto savivaldybės taryba
  • Kategorija: Kita

Kreipimosi priežastys ir tikslai. Vilniaus miesto Panerių ir Naujininkų seniūnijose esančių Zuikių, Voverių, Palionių, Iešmininkų ir kitų gatvių gyventojai, norėdami pasiekti mokyklą, parduotuves, vaistinę, paštą ir kitas įstaigas, yra privesti kirsti geležinkelį arba eidami per bėgius, arba lįsdami per lietaus kanalizacijos vamzdį. Kitų praėjimų nėra. Dėl šios priežasties vien per pastarąjį pusmetį buvo partrenkti ir žuvo du žmonės (2017 m. gruodžio 15 d. ir 2018 m. balandžio 15 d.). Vienas iš sprendimų šiai įsisenėjusiai problemai išspręsti – įrengti pėsčiųjų ir automobilių tunelį, kuris jungtų Valkininkų, Palionių ir Zuikių gatves.

Todėl, remdamiesi LR Peticijų įstatymu, reikalaujame, kad:
Pėsčiųjų ir automobilių tunelis, jungiantis Valkininkų, Palionių ir Zuikių gatves, būtų įtrauktas į Vilniaus miesto teritorijos bendrąjį planą.

Priedas: Pėsčiųjų ir automobilių tunelis, jungiantis Valkininkų, Palionių ir Zuikių gatves (https://ibb.co/mCV13n)

Prašome šį mūsų kreipimąsi pripažinti peticija.

Įgaliotas pareiškėjų atstovas yra Arimantas Račkauskas, Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos tarybos narys.

Įgalioto asmens rekvizitai: Arimantas Račkauskas, asmens kodas 34007180013, gyvenamoji vieta Fizikų g. 7, Vilnius, telefonas +37069805168, elektroninis paštas [email protected]

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas