Paneigti arba patvirtinti pasirodžiusią informaciją


Parašų: 0
Paramos: < 20 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.

  • Autorius: Mindaugas Balčiūnas
  • Adresuota: Andrius Tapinas
  • Parašai renkami iki: 2024-10-22
  • Kategorija: Kita

Prisidėkite prie šios peticijos:

Pasirašyti Pasidalinti Paremti

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos, skiriant 100% paramos šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas ir kt.). Nepasiekus šios ribos, parama bus skirta bendrai VŠĮ Peticijos veiklai.

Prašome Andriaus Tapino patvirtinti, arba paneigti pasirodžiusią (dez)informaciją apie Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę. Esame įsitikinę, jog Andriaus Tapino nuomonė gali pakenkti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės prestižui ir krepšininkų karjeroms.

“Prasideda olimpiné karštiné. Ir vis dar skauda ir pikta, kad paleidom idealų šansą matyti ten Lietuvos krepšinio vyrų rinktinę.
Daug buvo kalbėta apie didelę Lietuvos krepšinio krizę ir duobę, bet duobé, atrodo, buvo dar arčiau.
Kai labai patikimas šaltinis papasakojo apie tai, kad kai kurie rinktinés žaidėjai Puerto Rike užbaliavojo tiek, kad keli sportinio režimo besilaikantys žaidėjai buvo pakraupę ir dužo televizoriai, ir ne dvigubame dengime prieš Grigonį buvo problema, buvo sunku patikėti. Bet tai patvirtino ir dar vienas šaltinis is Puerto Riko.
Panašu, kad apie tai žinojo ir Puerto Rike buvę krepšinio žurnalistai, bet kas nori pyktis su krepšinio federacija ir likti be kelionių ir privilegijų.
O šiandien tai faktiškai pripažino LKF generalinis sekretorius Balčiūnas, kuris pasakė, kad nei patvirtins, nei paneigs, ir kad šitas etapas jų organizacijoje jau užverstas.
Nice. Ai, ir dar pridėjo, kad neapsikraus vertindamas komercinio turinio kūrėjo mintis.
Turnyre funkcionierių ir trenerių daugiau, nei žaidejų, bet, atrodo, jog nepavyko užtikrinti, kad būtų laikomasi elementaraus režimo.
O treneris? Ką treneris? Dar iš Žalgirio buvo atéjusios istorijos, kad gi čia Kaziukas, mūsų Kaziukas, kurj žaidėjai labai myli, nes gali daryti, ką nori.
Bet, kaip sako Balčiūnas, šitas puslapis jau užverstas.”

Pasirašyti peticiją

Kiekvienas šiai peticijai paaukotas 1 EUR leidžia mums pasiekti apie 500 žmonių su peticijos žinute ir surinkti daugiau parašų. Paramą administruoja ne pelno siekianti organizacija VŠĮ "Peticijos". 100% paramos yra skiriama šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas).


      Jokios kitos informacijos nesiųsime