Pakeiskite mokyklos direktorių!


Parašų: 62
Paramos: < 20 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.

  • Autorius: Anonimas (dėl saugumo)
  • Adresuota: Šiaulių miesto savivaldybė
  • Parašai renkami iki: 2024-12-31
  • Kategorija: Kita

Prisidėkite prie šios peticijos:

Pasirašyti Pasidalinti Paremti

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos, skiriant 100% paramos šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas ir kt.). Nepasiekus šios ribos, parama bus skirta bendrai VŠĮ Peticijos veiklai.

Gerbiamieji,

Mes, šios peticijos signatarai, kreipiamės į Jus dėl nuolat augančių problemų, susijusių su Rėkyvos progimnazijos direktoriumi Nerijumi Kundrotu. Pateikiame šias pagrindines priežastis, dėl kurių reikalaujame skubiai imtis veiksmų:

1. Neefektyvus ir neetiškas vadovavimas: Direktorius N. Kundrotas ne tik nesiklauso mokytojų, mokinių ir tėvų nuomonių, bet ir sistemingai ignoruoja jų poreikius ir pasiūlymus. Jo sprendimai dažnai būna neproporcingi ir neatitinka mokyklos bendruomenės interesų.


2. Netinkamas darbo krūvio paskirstymas: N. Kundrotas neadekvačiai paskirsto darbo krūvį mokyklos darbuotojams, ypač ilgamečiams darbuotojams, dėl ko jie patiria didelį stresą ir perdegimą. Pavyzdžiui, buvusi darbuotoja buvo priversta atlikti daugybę papildomų pareigų, dėl ko ji ilgainiui paliko darbo vietą.


3. Psichologinis smurtas ir mobingas: Direktorius provokuoja, žemina ir psichologiškai spaudžia ilgalaikius darbuotojus. Pastarasis įvyko ir su Metų mokytoja, kurios profesinė ir asmeninė gerovė buvo pabloginta dėl nesąžiningo vadovavimo ir neetiško elgesio.


4. Nepakankamas skaidrumas ir nekompetencija: Direktorius nepakankamai informuoja mokytojus apie svarbius dalykus, tokius kaip apdovanojimų teikimas, ir neparodo pakankamo dėmesio mokyklos veiklos skaidrumui. Jo neveiksmingas vadovavimas sukuria neigiamą atmosferą, kurioje mažėja darbo motyvacija ir produktyvumas.



Todėl prašome atidžiai ištirti šiuos nusiskundimus ir imtis atitinkamų veiksmų, kad būtų užtikrintas tinkamas ir sąžiningas mokyklos valdymas bei sukurta sveika ir teigiama darbo aplinka.

Tikimės, kad Jūsų įsikišimas padės išspręsti šią situaciją ir pagerins Rėkyvos progimnazijos bendruomenės gyvenimo kokybę.

Romą Senkų - gerą direktorių be didelių priežasčių greitai pašalinote, tikimės ir čia greitai imtų veiksmų!

Pasirašyti peticiją

Kiekvienas šiai peticijai paaukotas 1 EUR leidžia mums pasiekti apie 500 žmonių su peticijos žinute ir surinkti daugiau parašų. Paramą administruoja ne pelno siekianti organizacija VŠĮ "Peticijos". 100% paramos yra skiriama šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas).


      Jokios kitos informacijos nesiųsime
# Vardas Komentaras
1 Sandra
2024-09-18 / 10:28
Kiek galima pulti, viešai žeminti progimnazijos direktorių?? Nekalbėkite visos bendruomenės vardu!! N. Kundrotas yra puikus direktorius, kompetentingas ir geranoriškas. Pagaliau progimnazijoje yra tvarka, mokykla atgijo, atsirado naujovių, mokiniai važiuoja net iš miesto mokytis šioje puikioje progimnazijoje. Patenkinti mokiniai, tėveliai ir darbuotojai. Ačiū Jam!! Vieša paslaptis, kad galybę metų šiai įstaigai vadovavo ne gerb. Senkus, o buvusi pavaduotoja, kuri ir inicijuoja šmeižimo akcijas.
2 Augustė
2024-09-17 / 21:26
Sutinku! Kiek galima tęsti tai? Paskaičiau Facebook, kad direktorius visai į nieką nereaguoja ir toliau žaidžia savo nelegalius žaidimus! Viskas išaiškės. Melo kojos trumpos!
3 Ignas
2024-09-17 / 21:21
Pritariu reikalavimui imtis veiksmų dėl neadekvataus ir nesąžiningo N. Kundroto vadovavimo. Direktoriaus neetiškas elgesys ir sprendimai neigiamai veikia mokytojus, mokinius bei visą mokyklos bendruomenę. Tikimės skubių ir skaidrių veiksmų, kurie užtikrins sąžiningą mokyklos valdymą ir saugią darbo aplinką. Vadovui, kuris kuria psichologinį spaudimą ir neatsižvelgia į bendruomenės poreikius, negali būti vietos švietimo įstaigoje. Matau situaciją, kad direktorius toliau klimpsta ir "viria košę"!
4 Inga
2024-09-17 / 06:59
Mokykloje jaučiasi sunki ir įtempta aplinka. Ko nebūdavo prie senojo direktoriaus R. Senkaus.
5 Nijolė (Šiauliai)
2024-09-16 / 22:00
Tikra tiesa. Puikiai pažįstu žmonių, kurie patvirtino šią informaciją. Atėjęs naujasis direktorius įvedė savo tvarką, kuri paveikė visus bendruomenės narius neigiamai. Kodėl tai turėtų tęstis?!