Dėl Mindaugo


Parašų: 17
Paramos: < 20 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.

  • Autorius: Ramūnas Dobrovolskis
  • Adresuota: Vilniaus miesto savivaldybė. Naujamiesčio seniūnija
  • Parašai renkami iki: 2024-12-17
  • Kategorija: Kita

Prisidėkite prie šios peticijos:

Pasirašyti Pasidalinti Paremti

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos, skiriant 100% paramos šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas ir kt.). Nepasiekus šios ribos, parama bus skirta bendrai VŠĮ Peticijos veiklai.

Spaudoje pasirodė pranešimas, kad viena populiariausių parduotuvių "IkI" esanti Mindaugo g. 25 Vilniuje, bus griaunama ir jos vietoje statomas daugiabutis.
Šis Naujamiesčio kvartalas yra tankiai apgyvendintas. Jame pastatyta ir jau ekspluotuojama daug daugiaaukščių daugiabučių. Daugumas gyventojų jaunos šeimos su vaikais.
Ši parduotuvė vienintelė kilometro atsumu parduotuvė, turinti pakankamą asortimentą šeimų poreikiams tenkinti.
Parduotuvių tinklą reikėtų plėsti bet nemažinti ir problema yra tai, kad kad visuomenė apie tai sužino iš informacijos priemonių

Pasirašyti peticiją

Kiekvienas šiai peticijai paaukotas 1 EUR leidžia mums pasiekti apie 500 žmonių su peticijos žinute ir surinkti daugiau parašų. Paramą administruoja ne pelno siekianti organizacija VŠĮ "Peticijos". 100% paramos yra skiriama šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas).


      Jokios kitos informacijos nesiųsime
# Vardas Komentaras
1 Antanas (Vilnius)
2024-09-19 / 16:15
Jokių griovimų, turi likti vardan senamiesčio žmonių.