Gražinkime DRAG Čempionatą į žaidėjų ekranus


Parašų: 16
Paramos: < 20 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.

  • Autorius: Laimutis Akselotlis
  • Adresuota: UAB Drag Komanda
  • Parašai renkami iki: 2024-09-30
  • Kategorija: Kita

Prisidėkite prie šios peticijos:

Pasirašyti Pasidalinti Paremti

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos, skiriant 100% paramos šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas ir kt.). Nepasiekus šios ribos, parama bus skirta bendrai VŠĮ Peticijos veiklai.

Minecraft Drag Čempionato Sugrįžimas: Nauja Pradžia su Ketvirtu Sezonu!

Kaip žaidėjai ir kūrėjai, mes visi puikiai žinome, kokį ypatingą vietą užėmė Minecraft Drag Čempionatas mūsų širdyse ir ekranuose. Šis čempionatas nebuvo tik eilinis renginys - tai buvo visų mūsų susibūrimo vieta, kurioje išgyvenome nuostabius nuotykius, kovojome dėl pergalės ir kūrėme neįtikėtinus prisiminimus.

Minecraft Drag Čempionatas buvo svarbus ne tik patyrusiems žaidėjams, bet ir naujokams. Kiekvienas sezonas pritraukdavo naujus žaidėjus, kurie, susipažinę su čempionatu, pradėdavo jį žaisti ir tapdavo mūsų bendruomenės dalimi. Tai buvo vieta, kur žaidėjai atrasdavo naujus draugus ir ugdė savo įgūdžius. O kas gali būti geriau už tai?

Ketvirtas sezonas yra ypatingai svarbus, nes jis suteikia galimybę parodyti dar nematytus dalykus ir idėjas, kurios atgaivintų mūsų čempionatą ir suteiktų jam naują gyvybę. Įsivaizduokite naujus žaidimus, inovatyvias sistemas, neįtikėtinus statinius ir visiškai naują spawn vietą! Visa tai gali tapti realybe, jei tik mes visi susivienysime ir parodysime savo entuziazmą bei palaikymą.

Taip pat, ketvirtas sezonas būtų puiki galimybė dar kartą pritraukti įtakingus žaidėjus ir influencerius, kurie prisidėtų prie mūsų renginio ir padarytų jį dar populiaresniu. Jų dalyvavimas ir įsitraukimas padėtų skleisti žinią apie mūsų čempionatą dar plačiau ir pritrauktų dar daugiau naujų žaidėjų.

Suprantame, kad kūrėjui ir pagrindiniam koduotojui kartais gali pritrūkti motyvacijos, tačiau dabar yra pats tinkamiausias laikas įkvėpti jį ir parodyti, kaip stipriai mes vertiname ir palaikome šį čempionatą. Mūsų bendruomenės balsas yra galingas, ir kartu mes galime sukurti kažką nuostabaus.

Todėl kviečiame visus žaidėjus, tiek senbuvius, tiek naujokus, prisijungti prie mūsų ir skatinti Minecraft Drag Čempionato sugrįžimą. Tegul mūsų entuziazmas ir palaikymas įkvėps kūrėjus sukurti dar vieną nepakartojamą sezoną, kuris taps istorija ir mūsų bendruomenės pasididžiavimu.

Kartu mes galime padaryti stebuklus. Kartu mes galime sugrąžinti Minecraft Drag Čempionatą ir padaryti jį dar geresniu nei bet kada anksčiau!

Žaiskime, kurkime ir mėgaukimės kartu!

Pasirašyti peticiją

Kiekvienas šiai peticijai paaukotas 1 EUR leidžia mums pasiekti apie 500 žmonių su peticijos žinute ir surinkti daugiau parašų. Paramą administruoja ne pelno siekianti organizacija VŠĮ "Peticijos". 100% paramos yra skiriama šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas).


      Jokios kitos informacijos nesiųsime
# Vardas Komentaras
1 Juozas
2024-07-04 / 16:39
Plasyciau glazinti sita cempa labai smagu buvoo zaistt
2 Jovitas (Jieznas)
2024-07-04 / 11:36
LABAI NUORIU ŠIUO ČEMPIUONUOTO SUGRYYYŽIMO PRAŠAU GRAŽYKITE JĮ LABAJ NORJU. SU MEILE RAUDUONKISKIS