Interneto ir ryšio problemos Lietuvoje


Parašų: 76
Paramos: < 20 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.

  • Autorius: Rokas Budrys
  • Adresuota: Tele2, Telia, Labas, Ežys
  • Parašai renkami iki: 2024-11-21
  • Kategorija: Kita

Prisidėkite prie šios peticijos:

Pasirašyti Pasidalinti Paremti

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos, skiriant 100% paramos šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas ir kt.). Nepasiekus šios ribos, parama bus skirta bendrai VŠĮ Peticijos veiklai.


Gerbiamieji,

Mes, Lietuvos kaimų gyventojai, norime atkreipti Jūsų dėmesį į itin svarbią problemą – prastą interneto ryšį kaimo vietovėse. Šiuo metu daugelis Lietuvos kaimų neturi tinkamo interneto ryšio, o didžiosios telekomunikacijų kompanijos, tokios kaip Telia, Tele2, Labas ir Ežys, nesiima jokių veiksmų šiai situacijai pagerinti.

Interneto ryšys šiuolaikiniame pasaulyje yra būtinas ne tik pramogoms, bet ir darbui, mokslams bei kasdieniams reikalams tvarkyti. Kaimo gyventojai, neturėdami galimybės naudotis patikimu ir greitu internetu, susiduria su daugybe sunkumų ir yra atskirti nuo modernių paslaugų bei informacijos.

Mes reikalaujame, kad Telia, Tele2, Labas ir Ežys imtųsi skubių veiksmų, siekiant užtikrinti kokybišką interneto ryšį visose Lietuvos kaimo vietovėse. Prašome, kad būtų investuojama į infrastruktūrą, kuri leistų visiems Lietuvos gyventojams gauti vienodas galimybes naudotis internetu, nepriklausomai nuo jų gyvenamosios vietos.

Tikimės, kad mūsų balsas bus išgirstas ir bus imtasi atitinkamų veiksmų, siekiant pagerinti interneto ryšį kaimo vietovėse.

Pasirašyti peticiją

Kiekvienas šiai peticijai paaukotas 1 EUR leidžia mums pasiekti apie 500 žmonių su peticijos žinute ir surinkti daugiau parašų. Paramą administruoja ne pelno siekianti organizacija VŠĮ "Peticijos". 100% paramos yra skiriama šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas).


      Jokios kitos informacijos nesiųsime
# Vardas Komentaras
1 Arunas
2024-08-27 / 09:25
As manu, kad internetas reikalingas, ne tik mieste, bet ir už jo ribu. Kadangi dabar viskas absoliučiai vyksta internetu …
2 Daina (Kaunas)
2024-08-27 / 08:45
Siais laikais visi privalo tureti internetini ryšį, tai jau kasdienybes butinybe.
3 Audronė (Panevėžys)
2024-08-27 / 07:56
Ryšio kokybė tikrai dar prasta kaimuose, jau nekalbant apie poilsines vietoves prie ežerų
4 Gintautas (Vilnius)
2024-08-26 / 11:57
Labas ir Ežys nėra telekomunikacijų kompanijos, o SIM kortelės. Labas priklauso „Bitė“, o Ežys – Telia. Su Ežio kortele internetas pas mane iš vis nedirba.
5 Asta (Palanga)
2024-08-26 / 09:20
Pasirašau! Mes Palangos pietiniame rajone esame ignoruojami, nuo kobo mėnesio iškeltos 2 ryšio Telia ir Tele2 stotys, a le trukdo miesgo vizualiniam vaizdui. Esame ryšio įkaitai, nes mokame kaip už gerą ryšį. Kada baigsis šitas bardakas niekas negali atsakyti. Internetas be ryšio, skambučiai tik pagalbos ir t. t.