Nuotolinis ugdymas mūsų vaikams dėl beždžionių raupų.


Parašų: 2
Paramos: < 20 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.

  • Autorius: Mantas M.
  • Adresuota: Švietimo ministerija
  • Parašai renkami iki: 2024-12-01
  • Kategorija: Kita

Prisidėkite prie šios peticijos:

Pasirašyti Pasidalinti Paremti

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos, skiriant 100% paramos šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas ir kt.). Nepasiekus šios ribos, parama bus skirta bendrai VŠĮ Peticijos veiklai.

Dėl didėjančio beždžionių raupų pavojaus ir siekiant užtikrinti vaikų saugumą, prašau įvesti nuotolinį ugdymą šios ligos protrūkio metu. Beždžionių raupai, būdami užkrečiama ir pavojinga liga, kelia grėsmę ne tik vaikų sveikatai, bet ir švietimo sistemos stabilumui. Esant tokioms sąlygoms, būtina apsaugoti vaikus, kurie gali tapti šios ligos aukomis, jei liktų susibūrę mokyklose.

Nuotolinis mokymasis suteiktų galimybę užtikrinti ugdymo procesą, nepažeidžiant vaikų teisės į saugią aplinką. Dabartinės technologijos leidžia efektyviai organizuoti mokymąsi namuose, naudojant virtualias platformas, interaktyvias priemones ir skaitmeninius išteklius. Toks sprendimas leistų man, kaip tėvui/motinai, jaustis ramiau, žinant, kad mano vaikai yra apsaugoti nuo pavojingos ligos, tuo pačiu metu neprarandant galimybės mokytis ir tobulėti.

Todėl prašau nedelsiant svarstyti galimybę įvesti nuotolinį ugdymą, siekiant užtikrinti vaikų sveikatą ir švietimo sistemos tęstinumą šios nepaprastosios situacijos metu. Saugokime mūsų vaikus – ateitį, kuriai turime suteikti visas galimybes augti sveikai ir saugiai.

Pasirašyti peticiją

Kiekvienas šiai peticijai paaukotas 1 EUR leidžia mums pasiekti apie 500 žmonių su peticijos žinute ir surinkti daugiau parašų. Paramą administruoja ne pelno siekianti organizacija VŠĮ "Peticijos". 100% paramos yra skiriama šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas).


      Jokios kitos informacijos nesiųsime