Jaunimo Chuliganiško Vairavimo Prevencija: Motorolerių akrobatiniu triuku Aikštelė – Saugi Alternatyva Gatvėms


Parašų: 0
Paramos: < 20 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.

  • Autorius: Vincentas Bulotas
  • Adresuota: Ramučiai,Karmėlava,Sergeičikai.
  • Parašai renkami iki: 2024-12-21
  • Kategorija: Kita

Prisidėkite prie šios peticijos:

Pasirašyti Pasidalinti Paremti

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos, skiriant 100% paramos šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas ir kt.). Nepasiekus šios ribos, parama bus skirta bendrai VŠĮ Peticijos veiklai.

Kreipiuosi į Jus su prašymu įrengti specialią motorolerių triukų (akrobatiniu triuku) aikštelę, skirtą jaunimui. Šiuo metu mūsų bendruomenėje yra nemažai jaunuolių, kurie užsiima šia veikla, tačiau trūksta saugios ir tam pritaikytos vietos. Dėl to jaunuoliai dažnai treniruojasi nelegaliuose ar viešuose keliuose, kas gali kelti pavojų tiek jiems patiems, tiek kitiems eismo dalyviams.

Siūlome įrengti aikštelę, kurioje būtų atsižvelgta į saugumo reikalavimus ir skirta jaunimo motorolerių triukams. Tokia vieta leistų jauniems žmonėms tobulinti savo įgūdžius saugioje aplinkoje bei mažintų trikdžius viešajame eisme.

Labai vertintume savivaldybės paramą ir dėmesį šiai iniciatyvai. Mums svarbu skatinti atsakingą elgesį, sudarant sąlygas užsiimti saugia veikla, kuri yra patraukli jaunimui.

Laukiame Jūsų atsakymo ir esame pasirengę bendradarbiauti dėl šio projekto įgyvendinimo.

Pagarbiai,
[Vincentas Bulotas]

Pasirašyti peticiją

Kiekvienas šiai peticijai paaukotas 1 EUR leidžia mums pasiekti apie 500 žmonių su peticijos žinute ir surinkti daugiau parašų. Paramą administruoja ne pelno siekianti organizacija VŠĮ "Peticijos". 100% paramos yra skiriama šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas).


      Jokios kitos informacijos nesiųsime